Trening / Instruktører

Instruktører

Peter Thomsen og Kjetil Bertelsen er våre instruktører
 
Peter er utdannet kasteinstruktør fra Castingforbundet og har all den kunnskap og erfaring man trenger for å lære andre å bli en dyktig fluekaster.
 
Egenskapene til Peter er mange, men vi fremhever gjerne hans evne til å se.... se de små detaljer som må justeres for å bli bedre. Han er dyktig fra A - Å, så om du er nybegynner eller erfaren kaster, vil garantert Peter se forbedringspotensiale og lære deg fra der du er. Samtlige av våre medlemmer har hatt en flott progresjon i kastingen sin og det kan de fleste takke Peter for!!
 
 
 Kjetil er blitt en habil konkurransekaster gjennom årene. Han har en flott samling medaljer i alle 3 lengdeøvelsene og er en selvsagt skikkelse på Norges landslag. Ingen kan nok sammenlignes med Kjetil hva gjelder antall treningstimer i SFC. Han er å se på bryggene til alle døgnets tider. Som instruktør har han de siste årene tatt seg av nybegynnere, men erfaringen gir ham nå kompetanse på langt mer erfarne kastere.
 
Begge disse guttene er klar for å hjelp der det trengs. Om det gjelder kasteteknikk, valg av utstyr, oppsett av utstyr osv, vil de alltid kunne gi deg gode råd.
Sandnes Flycasting | Solaveien 47, 4316 Sandnes  | Tlf.: 952 54 991 | post@flycasting.no