Sandnes Flycasting / Om oss
 
 
 
 

Om oss

herr og fru Bertelsen med Peter Thomsen i bakgrunnenDet hele startet en oktoberkveld i 2012, da Monica og Kjetil Bertelsen fikk ideen om å samle en gjeng fluekastere, som kunne leie en hall og kaste innendørs vinterhalvåret.
 
En melding ut på facebook var det eneste som skulle til, før det eksploderte i interesserte. Her var det bare å trø til å smi mens jernet var varmt, så etter en uke var avtale med trening i Sandneshallen i boks.
 
Herfra ballet det på seg i rekordfart. Medlemmene strømmet til og klubben fant det raskt nødvendig å sette sammen eget styre, registrere seg som eget idrettslag og få på plass alle formaliteter. Peter Thomsen, som paret aldri hadde hørt om før, tok kontakt og ønsket å bidra fra start. Han viste seg å være en enorm ressurs, som løftet nivået på klubben umiddelbart. Som utdannet kasteinstruktør og med et stort nettverk, bidro han fra dag en til å forme klubben til hva den er i dag!
 
Det ligger mye hardt arbeid bak den klubben du ser i dag, med eget brygge annlegg ved Bråsteinvannet og +/- 60 faste medlememr. Vi arrangerer kurser, fisketurer i inn og utland, har demoer på utstyr, arrangerer konkurranser og deltar aktivt i Castingforbundet sine arrangement.
 
En slik aktivitet ville ALDRI vært mulig, uten en fantastisk innsats fra våre medlememmer. De stiller opp på dugnad, som dommere, baneleggere og alt annet vi trenger hjelp til. Vi er evig takknemlig over å få være del av en slik flott gjeng!!
 
FISKE ELLER KONKURRANSE?
 
De fleste av våre medlemmer ønsker å bli en bedre fluekaster, til sitt fiske. Det være seg ørretfiske, laksefiske eller havfiske.
 
Noen ønsker å dra det enda lenger og er med i kastekonkurranser. Det arrangeres både innen og utendørs konkurranser, i inn og utland. Det kjøres årlig NM og VM.
Arrangør av de største konkurransene er Castingforbundet, som er et særforbund i Norges Idrettsforbund.
 
Om du ønsker å bli en bedre fiske kaster, konkurrere eller begge deler, er du kommet til riktig sted. Vi trenger deg og kanskje du trenger oss?? 
   Klart jenter kan!!!
Sandnes Flycasting | Solaveien 47, 4316 Sandnes  | Tlf.: 952 54 991 | post@flycasting.no